Informatiemarkt


Informatiemarkt 2018


De informatiemarkt voor senioren 2018 werd gehouden op woensdag 10 oktober in Cultura.

Deze markt werd u aangeboden en georganiseerd door Malkander, COSBO en Cultura.


COSBO-Ede, Malkander en Cultura organiseerden dit jaar opnieuw samen hun informatiemarkt voor senioren. Het resultaat van die samenwerking  was een grote veelkleurige markt, met veel informatie,  activiteiten en een groot aantal bezoekers.

Bezoekers kregen informatie over muziek, schildercursussen, huishoudelijke hulp, maaltijden, vervoermiddelen, hulpmiddelen, zorginstellingen, testamenten en nog veel meer zaken die leuk of belangrijk zijn voor oudere mensen. Ook de gemeente was aanwezig met informatie over haar regelingen. Natuurlijk waren ook Malkander en de ouderenbonden zelf aanwezig. De markt was enerzijds een gezellig uitje maar anderzijds ook een mogelijkheid voor bezoekers om zich te informeren over wat Ede en omgeving te bieden hebben aan haar inwoners.


COSBO-Ede, Malkander en Cultura hebben de krachten  gebundeld om zo de mensen uit de gemeente Ede maximaal te kunnen bedienen.  COSBO-Ede is de organisatie die de belangen behartigt van de ouderen organisaties in de gemeente Ede. Malkander is de nieuwe organisatie die is ontstaan uit een fusie van Welstede, S.W.O. en De Medewerker. Met de gebundelde gezamenlijke kennis en de grote netwerken van beide organisaties ontstaat er een enorm aanbod.


Om alle standhouders een plaats te kunnen geven, was gekozen voor Cultura in het centrum van Ede. Voor de bezoekers is Cultura een mooie centraal gelegen locatie. Bovendien konden de bezoekers meteen even kijken wat Cultura zelf aan mogelijkheden biedt.
Copyright ©  All Rights Reserved