Informatiemarkt

 

Informatiemarkt 2017

 

De informatiemarkt voor senioren 2017 werd gehouden op vrijdag 6 oktober in Cultura.

Deze markt werd u aangeboden en georganiseerd door Malkander, COSBO en Cultura.

 

COSBO-Ede, Malkander en Cultura organiseerden dit jaar samen hun informatiemarkt voor senioren. Het resultaat van die samenwerking was een grotere markt, met meer informatie, meer activiteiten en een groot aantal (ca. 600) bezoekers. Op vrijdag 6 oktober om 10.00 uur gingen de deuren van Cultura open.

Er deden zo’n vijftig organisaties mee aan deze informatiemarkt.

Bezoekers kregen informatie over muziek, schildercursussen, huishoudelijke hulp, maaltijden, vervoermiddelen, EHBO, hulpmiddelen en nog veel meer zaken die leuk of belangrijk zijn voor oudere mensen. Ook de gemeente was aanwezig met informatie over huishoudelijke hulp en andere regelingen. Natuurlijk waren ook Malkander en de ouderenbonden zelf aanwezig. De markt was enerzijds een gezellig uitje maar anderzijds ook een mogelijkheid voor bezoekers om zich te informeren over wat Ede en omgeving te bieden hebben aan haar inwoners.

 

COSBO-Ede, Malkander en Cultura hebben de krachten gebundeld om zo de mensen uit de gemeente Ede nog beter te kunnen bedienen. COSBO-Ede is de organisatie die de belangen behartigt van de ouderen organisaties in de gemeente Ede. Malkander is de nieuwe organisatie die is ontstaan uit een fusie van Welstede, S.W.O. en De Medewerker. Met de gebundelde gezamenlijke kennis en de grote netwerken van beide organisaties ontstaat er een enorm aanbod.

 

Om alle standhouders een plaats te kunnen geven, was gekozen voor Cultura in het centrum van Ede. Voor de bezoekers is Cultura een mooie centraal gelegen locatie. Bovendien konden de bezoekers meteen even kijken wat Cultura zelf aan mogelijkheden biedt.

De markt op 6 oktober duurde van 10.00 uur tot 15.00 uur, de toegang en een kop koffie waren gratis.

 

 

Copyright © All Rights Reserved